Rijbewijs pakket

Rijlessen zijn duur. Dat weten wij bij Rijschool In The Pocket. Daarom leer je het bij ons skeer! Wat houdt dit in? Wij bieden een pakket aan met autorijlessen, zodat je voor één vaststaande prijs je ribba scoort. Het enige wat je dan nog hoeft te betalen om de weg op te mogen is dat roze pasje zelf. Dat valt natuurlijk allemaal wel mee, wanneer je je bedenkt wat een rijbewijs jou allemaal kan opleveren: geen gedoe meer met dat slecht geregelde OV, zelf door de McDrive wanneer jij zin hebt in kipnuggets en gaan chillen met je vrienden die net wat te ver weg wonen om met de fiets te gaan. Door te kiezen voor een rijlespakket van Rijschool In The Pocket kies jij niet alleen voor een goedkope oplossing, je bent ook verzekerd van leuke rijlessen met het doel om jou zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te kunnen sturen. Weet je nog niet helemaal zeker of je een rijlessenpakket wilt aanschaffen bij Rijschool In The Pocket? No prob! Een proefles is bij ons gratis, zodat jij onze rijinstructeur rustig kunt leren kennen.

Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Onze rijlespakketten
Vind jij het tijd om zelf de weg op te gaan om eindelijk die zelfstandigheid te krijgen waar je al zo lang naar verlangt? Vaak is het probleem echter: geen geld. Je hebt een bijbaan, maar dat brengt lang niet genoeg geld op om alle leuke dingen te blijven doen die je wilt én een rijlespakket aan te schaffen. Daarom hebben wij bij Rijschool In The Pocket besloten om twee verschillende pakketten aan te bieden om je rijbewijs te behalen, die jou je rijbewijs skeer laten behalen.

Losse rijlessen, zonder pakket
In de ene maand heb je meer te besteden dan in de andere, en dat begrijpen wij. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om per rijles te betalen. De prijs voor 1 uur rijles bedraagt €52,50. Zo kun jij na elke rijles samen met jouw rijinstructeur bekijken hoeveel lessen jij nog nodig hebt hierna. Dit zorgt ervoor dat jij niet onnodig een te groot rijlespakket afsluit met rijlessen die je misschien helemaal niet nodig hebt. Wanneer je voor deze optie kiest, betaal je ook los voor je tussentijdse toets (€225,00) en (her)examen (€225,00). Wanneer je in één keer slaagt vallen deze kosten natuurlijk ontzettend mee. Daar gaan we samen dan ook voor! Naast het reguliere examen bieden wij bij Rijschool In The Pocket een speciaal faalangst examen (€271,25) aan, wanneer jij het ontzettend spannend vindt om na je rijlessen ook echt op examen te gaan. Tijdens dit speciale examen krijg je een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens je examen, zodat de kans groter wordt om je rijbewijs in één keer te behalen.

Het pretpakket voor rijlessen
Wil jij meer zekerheid wanneer je rijlessen gaat volgen, dan raden wij je aan om voor ons pretpakket van rijlessen, tussentijdse toets en praktijkexamen te gaan. De totaalprijs van dit rijlessenpakket is €1.495,00. Inbegrepen in dit pakket zijn onder andere 20 rijlessen, een tussentijdse toets én het praktijkexamen. Wanneer je dus voor dit rijbewijs pakket kiest en in één keer slaagt voor je rijbewijs (wat natuurlijk wel ons doel is), is dat de prijs die je betaalt! Hier komt geen ander bedrag bij. Behalve die van dat roze pasje zelf natuurlijk! Een proefles is gratis wanneer jij kiest voor het pretpakket, zodat jij en onze leuke rijinstructeur elkaar rustig kunnen leren kennen.

Meld je aan voor losse rijlessen
Rijschool in the Pocket.
Haal skeer je rijbewijs bij onze rijschool

Tijd om goeiekoop en veilig je rijbewijs te halen? Kies eerst voor een gratis proefles om erachter te komen hoe prettig jij je voelt in onze lesauto of meld je gemakkelijk aan op onze website om van start te gaan met losse rijlessen óf het pretpakket. Gassen maar!