Rijbewijs behalen

Je rijbewijs halen, het is misschien iets waar je tegenop ziet of waar je juist heel erg veel zin in hebt. Wat je er ook van vindt, in je volwassen leven kun je bijna niet zonder rijbewijs. Rijlessen volgen om je rijbewijs te behalen is iets wat nou eenmaal moet. Wij willen deze rijlessen zo plezierig mogelijk voor jou maken, zodat jij op korte termijn én zelfverzekerd de weg op kunt. Zwaai die buschauffeur dus maar gedag en gooi je fiets in de schuur. Die heb je niet meer nodig wanneer je eindelijk dat roze pasje bezit! Vraag jij je af waarom je bij Rijschool In The Pocket moet komen lessen om je rijbewijs te behalen? Er zijn ontelbaar veel voordelen waarom wij perfect zijn om jou snel de weg op te sturen, maar dit kun je eigenlijk alleen maar zelf ervaren. Daarom is een proefles bij ons gratis.

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Waarom je autorijbewijs halen bij Rijschool In The Pocket?

Snel je rijbewijs halen, dat is iets wat iedereen wel wil. Maar wij kunnen dat ook echt waarmaken voor jou. Waarom dan? Rijschool In The Pocket heeft ontzettend veel pluspunten, zowel voor jou als je ouders die je rijlessen misschien wel betalen (dat heb je goed geregeld zeg!). 

  • Wij beschikken over 10 miljoen uur aan rijervaring. Rijschool In The Pocket is opgericht door twee taxibedrijven. Daarom kunnen onze taxichauffeurs hun jarenlange rijervaring, inclusief de meest voorkomende valkuilen tijdens het rijden, aan jou overbrengen tijdens de rijlessen. Wanneer jij je autorijbewijs haalt, neem je dus ook deze ervaring mee!
  • Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop. Wij van Rijschool In The Pocket vinden dat de situatie op de weg een stuk veiliger kan dan hij nu is. Wanneer jij je rijbewijs behaalt, willen wij dat jij bijdraagt aan deze veiligheid. Daarom zorgen wij ervoor dat de nadruk ligt op veilig en verantwoord rijden.
  • Je volgt rijlessen bij een betrouwbare, hele goede rijinstructeur. Jouw rijbewijs halen moet natuurlijk ook leuk blijven. De rijlessen hebben hier een groot aandeel in. Daarom wil onze rijinstructeur ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens je rijles en zo snel mogelijk de kneepjes van het rijden leert. Zo wordt je autorijbewijs halen een leuk onderdeel, en niet iets waar je tegenop kijkt.
  • Je autorijbewijs halen bij Rijschool In The Pocket is lekker goeiekoop. Dit komt doordat wij een pretpakket aanbieden dat 20 rijlessen, een tussentijdse toets én het rijexamen zelf bevat. Dit pakket is beschikbaar voor een relatief lage prijs, zodat jouw rijbewijs halen financieel ook haalbaar wordt.
Vraag een proefles aan
Rijlessen.
Haal je auto rijbewijs bij Rijschool In The Pocket

Wil jij ultieme vrijheid en onafhankelijkheid van je ouders ervaren? Je autorijbewijs behalen is hiervoor dé oplossing. Je hoeft niet meer met die stampvolle bus, maar ook fietsen in de stromende regen en wachten tot je ouders je op kunnen halen is verleden tijd. Je rijbewijs behalen bij Rijschool In The Pocket is niet alleen goedkoop, wij willen er ook echt voor zorgen dat jij veilig, verantwoord en zelfverzekerd de weg op kunt. Ben je al enthousiast? Lekker man!