Taxichauffeur worden?
Haal je taxipas
met onze
opleiding

Droom jij van een baan als taxichauffeur en wil jij snel een taxipas in je bezit hebben? Onze ervaren instructeurs bieden je de juiste begeleiding, zodat jij snel aan de slag kunt!

Taxipas halen? Dit zijn onze voordelen!
  • Je volgt een traject dat speciaal voor jou wordt samengesteld.
  • De examens worden voorafgaande aan het traject ingepland. Hierdoor is het mogelijk om een tijdelijke taxipas aan te vragen, waardoor je direct aan de slag kunt gaan bij een werkgever.
  • De opleiding tot taxichauffeur wordt verzorgd door gekwalificeerde instructeurs.
  • Wij bieden een unieke mogelijkheid om thuis theorielessen te volgen. Je ontvangt hiervoor een code die toegang geeft tot 21 uur aan internettraining.
  • Je hebt altijd de mogelijkheid om een theorie-examen in de buurt af te leggen.
  • Je krijgt een speciale praktijk dagopleiding.
  • Hoog slagingspercentage.

Wat moet het kosten?

Voor wie is de opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die graag aan de slag wil als taxichauffeur. Dit kan binnen het personenvervoer, leerlingenvervoer of zorgvervoer. Om toegelaten te worden tot het examen moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Er is geen maximumleeftijd, iedereen vanaf 17 jaar en ouder kan deelnemen aan de opleiding en het examen. Dit geldt zowel voor de volledige taxipas als de beperkte taxipas voor taxi.

Een taxipas halen is ook zeer geschikt voor mensen die hun huidige beroep om willen zetten naar taxichauffeur. Sommige taxibedrijven bieden deze opleiding aan, met als doel meer personeel te werven. Hou je wel van een uitdaging en afwisseling, blijf je altijd rustig in stressvolle situaties en rij je verantwoord en veilig in het verkeer, dan is het behalen van de taxipas zeker iets voor jou.

Aanmelden

Rijinstructeur taxipas.
In 4 stappen je taxipas halen

Je taxipas halen is helemaal niet ingewikkeld. In slechts 4 stappen heb jij je taxipas bij Rijschool In The Pocket al te pakken!

Stap 1
Theorielessen
Stap 2
Theorie-examen
Stap 3
Praktijklessen
Stap 4
Praktijkexamen
Taxichauffeur worden? Vraag een offerte aan!

Je taxipas halen is een goede investering in jezelf en in je toekomst. Zeker aangezien deze investering helemaal niet duur hoeft te zijn. Vraag een offerte aan, haal jouw taxipas bij Rijschool In The Pocket en dan kun je snel aan de slag als Taxichauffeur!

Offerte aanvragen
Veelgestelde vragen

Vragen staat vrij! Maar voordat je ons belt, check dan eerst even of je vraag hierbij staat. 

Informatie aanvragen over de opleiding

Vul je gegevens in en ontvang informatie over onze taxi opleiding. Wij nemen snel contact met je op over de vervolgstappen. Nog even geduld en dan heb jij jouw taxipas zo in the pocket!