Auto rijbewijs B halen zonder brokken

Hey brokkenpiloot, klaar om autorijbewijs B te behalen? Je autorijbewijs behalen betekent vrijheid: geen busritjes meer, niet meer tegen de wind in fietsen of lief met je ogen knipperen om je ouders weer zover te krijgen taxi te spelen. Tijd om zelf gas te geven! En dat kan je zeker bij Rijschool In the Pocket. We snappen dat je daar helemaal geen zin in hebt, maar wij beloven je: met onze rijinstructeur ga jij je niet vervelen. Deze gezellige gast is lekker modern, waardoor jouw rijles voorbij vliegt én jij fatsoenlijk leert autorijden. Voor je het weet heb jij je autorijbewijs B in the pocket!

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Haal verantwoord je rijbewijs B praktijk examen
Om het roze pasje binnen te halen start je met autorijlessen onder begeleiding van onze instructeur. Binnen no-time gaat hij ervoor zorgen dat jij een held wordt op de weg, maar wel op een veilige, goede en verantwoorde manier. Daarnaast is je rijbewijs halen bij Rijschool In The Pocket lekker goeiekoop. We bieden namelijk twee mogelijkheden om jouw rijlessen te betalen, wat nog een voordeel is voor je ouders of voor jou als je zelf aan de bak moet om jouw lessen te betalen. Want je leert het skeer bij Rijschool In The Pocket!

Losse lessen om je rijbewijs B te behalen
Een van onze pakketten bestaat uit losse prijzen, zodat je per rijles kunt bekijken met je instructeur hoeveel lessen je nog nodig hebt om op te gaan voor je rijbewijs B praktijk examen. Je betaalt dus ook zeker alleen de lessen die je nodig hebt en voorkomt dat je een pakket afsluit met onnodige lessen. Wanneer je hiervoor kiest betaal je €46,50 voor 1 rijles van een uur. Zodra je aan de slag mag met je tussentijdse toets betaal je €172,50 en wanneer het tijd is voor een (her)examen betaal je €199,00. Heb je last van faalangst, dan is er een speciaal examen mogelijk waarbij je een examinator krijgt die is opgeleid om jou zo goed mogelijk op je gemak te stellen tijdens het examen. Zo vergroot je de kans om ondanks faalangst toch meteen te slagen. Vind je het spannend om de eerste keer in een auto te stappen, maak dan gebruik van een proefles en laat zien dat jij de auto de baas bent!

Pretpakket voor de liefhebber
Daarnaast bieden we een pakket aan waar je eenmalig een bedrag betaalt van €1.299,00 en je, mits je direct slaagt, geen extra kosten tegenkomt. Het pakket bestaat uit 20 rijlessen met een toffe instructeur, een tussentijdse toets én een praktijkexamen. Daarnaast kan je gebruik maken van een gratis proefles om kennis te maken met je instructeur en feeling te krijgen met de lesauto. Ideaal toch?

Bekijk wat dat gaat kosten
Rijbewijs halen.
Scoor je ribba!

Ben je er klaar voor om je rijbewijs B te behalen? Kies eerst voor een gratis proefles om erachter te komen hoe prettig jij je voelt in onze lesauto of meld je gemakkelijk aan op onze website om van start te gaan met rijlessen. Tijd om je ribba te scoren!