Autorijles voor ouderen

Bij Rijschool In The Pocket bieden wij rijlessen aan voor ouderen. Wanneer je ouder wordt, kan het zo zijn dat je minder zeker wordt op de weg. Of misschien heb je nooit je rijbewijs behaald gedurende je leven. Dat kan verschillende redenen hebben, zoals een gebrek aan tijd of budget of je was er simpelweg nog niet klaar voor. Wil je graag alsnog je rijbewijs behalen op latere leeftijd? Of heb je een opfriscursus nodig om weer zelfverzekerd de weg op te kunnen? Dit bieden wij allemaal aan bij Rijschool In The Pocket. Onze rijinstructeurs zorgen er graag voor dat jij je misschien wel na jarenlang niet rijden weer veilig en zeker voelt tijdens het autorijden. Wij bieden diverse mogelijkheden wanneer jij op zoek bent naar autorijlessen voor ouderen.

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Rijlessen speciaal voor ouderen
Je rijbewijs halen is één ding, maar wanneer je niet blijft rijden kan de drempel om dit wel weer te gaan doen steeds hoger worden. Je kunt dan angstig worden en niet meer de weg op willen. Een opfriscursus met een aantal autorijlessen voor ouderen kan dan een zeer goede oplossing zijn! Tijdens deze rijlessen gaat onze rijinstructeur graag met jou door de basis van veilig rijden heen. Het uiteindelijke doel van deze rijlessen voor ouderen is natuurlijk dat jij weer zelfverzekerd de weg op kunt.

Voordelen van autorijles voor ouderen
Bij Rijschool In The Pocket staat veilig, goed en verantwoord leren rijden voorop. Dat geldt niet alleen voor jongeren die voor de eerste keer gaan rijden, maar ook wanneer je iets ouder bent en graag een opfriscursus om te rijden wilt. Deze rijlessen speciaal voor ouderen kun je volgen bij een rijinstructeur met jarenlange ervaring, die geduldig met jou de weg op gaat. Bij ons kun je betalen per rijles, dus het is niet nodig om een duur pakket aan te schaffen met lessen die je misschien helemaal niet nodig hebt. Zo kun je na elke les met je rijinstructeur bespreken hoeveel autorijlessen je nog nodig gaat hebben. Twijfel je nog? Een proefles is gratis bij Rijschool In The Pocket, zodat jij kunt bepalen wat je van onze werkwijze vindt.

Meld je direct aan!
Rijinstructeur rijbewijs.
Ga weer veilig en vol vertrouwen de weg op!

Hoe fijn is het om zelf achter het stuur te mogen en durven stappen? En mocht je toch nog twijfelen, kies eerst voor een gratis proefles om erachter te komen hoe prettig jij je voelt in onze lesauto. Of meld je natuurlijk gemakkelijk aan op onze website om van start te gaan met het behalen van je rijbewijs.