Je pasje halen bij de beste rijschool

Het halen van je rijbewijs kan voor sommige mensen iets zijn waar je naar uit kijkt of juist iets waar je heel erg tegen op ziet. Maar zodra jij je roze pasje binnen hebt, is het iets waar je je hele leven nog plezier van zal hebben. Denk maar eens aan de winterse buien waar je nu doorheen moet fietsen of het gezicht van je ouders wanneer je ze wéér vraagt taxi te spelen. Dat is dan allemaal verleden tijd. En wat als je dit ook nog eens kan doen bij de beste rijschool van Limburg? 

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

En waarom is Rijschool In The Pocket de beste?
Dat zullen we je eens vertellen! Rijschool In The Pocket is opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw. Hierdoor hebben wij echt miljoen uur aan rijervaring. Onze betrouwbare instructeur leert je veilig, verantwoord en goed rijden zodat jij zelfverzekerd achter het stuur kruipt na het behalen van je praktijkexamen. En het allerbelangrijkste is (voor jou waarschijnlijk) dat het lekker goeiekoop is bij ons. We kijken samen wat financieel het beste voor je uitkomt zodat je geen feestje hoeft te missen. Zijn dat al genoeg redenen om je aan te melden bij de beste rijschool?

Nog meer pret bij een goede rijschool
Je vraag wat dat precies gaat kosten kunnen we ook alvast beantwoorden (of je ouders als je ze zover hebt gekregen om voor jou te betalen). Je hebt namelijk de keuze om per les te betalen, waardoor je samen met je instructeur kunt bekijken hoeveel lessen je ongeveer nog nodig zal hebben tot je examen. Deze lessen duren 1 uur en kosten €46,50. Zodra je tussentijdse toets in zicht komt betaal je €172,50 hiervoor en voor een (her)examen rekenen we €199,00. Mocht je liever gebruik maken van een faalangst examen, dan kan dat natuurlijk ook. De kosten hiervan zijn €249,50. Dit examen  houdt in dat je je examen aflegt met een examinator speciaal getraind om jouw faalangst in toom te houden. Daarnaast bieden we een pretpakket waarin je eenmalig €1.299,00 betaalt, waarvoor je 1 gratis proefles ontvangt, 20 rijlessen, een tussentijdse toets en een praktijkexamen.

Bekijk de voordelen
Rijles.
Scoor nu je ribba

Genoeg redenen om lekker te starten met je eerste rijles. Kies eerst voor een gratis proefles om erachter te komen hoe prettig jij je voelt in onze lesauto of meld je gemakkelijk aan op onze website om van start te gaan bij de leukste rijschool. Hop hop, gas erop en meld je aan!