Autorijexamen met rijschool

Eindelijk je rijbewijs halen, zodat jij lekker zelf de weg op kunt en niet afhankelijk bent van het OV of je ouders. Dat zou chill zijn! Maar om je rijexamen te halen, is het wel nodig om rijlessen te volgen bij een rijschool. Bij Rijschool In The Pocket volg je rijlessen voor een vriendelijke prijs, zodat je autorijexamen niet extreem veel duurder wordt dan het al is. Wij willen ervoor zorgen dat je rijlessen plezierig maar leerzaam zijn, zodat jij lekker weinig lesjes hoeft te nemen voor jij vet slaagt voor je rijexamen.

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

De rijlessen voor je examen
Wij kunnen ons voorstellen dat je denkt: “Bah, saai, rijlessen met een duffe instructeur die vet streng is.” Maar bij Rijschool In The Pocket is dit zeker niet het geval! Wij willen ervoor zorgen dat jij terugkijkt op je rijlessen met een glimlach en de wijze uitspraken van je instructeur ook echt meeneemt in jouw verdere leven. Onze instructeur maakt jouw rijlessen relaxed maar leerzaam. Daardoor wordt het behalen van je autorijexamen een leuke uitdaging! Bovendien probeert hij écht met de tijd mee te gaan en zorgt ervoor dat elk lesuur voorbijvliegt. Tegelijkertijd heeft hij ontzettend veel ervaring in het verkeer, waardoor hij jou fatsoenlijk kan leren autorijden. Wanneer jij je rijexamen haalt na rijlessen gevolgd te hebben bij onze rijschool, ga jij gegarandeerd zelfverzekerd te weg op. 

Onze rijschool helpt jou met je rijexamen behalen
Rijschool In The Pocket zorgt ervoor dat jij na het behalen van je rijbewijs B examen veilig de weg op gaat. Verantwoord rijden staat hierbij voorop. Wat houdt dat in? Samen zorgen wij ervoor dat het verkeer nog veiliger wordt wanneer jij rijlessen hebt gevolgd bij Rijschool In The Pocket. Wil jij ook bijdragen aan deze veiligheid? Kies dan voor het behalen van je autorijexamen met Rijschool In The Pocket. Onze rijschool is opgericht door twee taxibedrijven, dus aan de hoeveelheid rijervaring zal het zeker niet liggen. Naast jou op een goede manier leren rijden vinden onze instructeurs gezelligheid net zo belangrijk.

Meld je direct aan!
Rijbewijs les aanvragen.
Haal nu jouw rijexamen!

Verlang jij naar alle vrijheid die je krijgt wanneer je je autorijexamen hebt behaald? Dat snappen wij! Vraag direct een gratis proefles aan bij Rijschool In The Pocket en ontdek zelf hoe chill het volgen van rijlessen kan zijn! Het is misschien even doorzetten, maar als jij na je examen dat roze pasje eindelijk hebt bemachtigd, zal dit het zeker waard zijn.