Rijbewijs met 18 jaar halen

Je bent (bijna) 18 jaar en wilt je rijbewijs halen, maar bent bang dat het te duur wordt. Dit is een probleem waar veel jongeren van rond de 18 jaar tegenaan lopen. Daarom bieden wij bij Rijschool In The Pocket rijlessen aan voor een vriendelijke prijs. Wij willen dat jij snel en veilig de weg op kunt zonder dat al je spaargeld er doorheen is. Dit doen wij door een aantrekkelijk pakket aan te bieden waar rijlessen, een tussentijdse toets én het examen zelf zijn inbegrepen. Het enige waar jij dan nog voor moet betalen is dat roze pasje om te gaan rijden op je 18e!

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Rijlessen volgen met 18 jaar
Stel: je wordt volgende maand 18 jaar, en je wilt beginnen met rijlessen volgen. Want je bent helemaal klaar met fietsen in de regen en staan in een propvolle bus. Door rijlessen te volgen leer je op een snelle en praktische manier rijden, wat je uiteindelijk ontzettend veel vrijheid zal bezorgen. Maar als je met 18 jaar je rijbewijs wilt halen, moet je dat roze pasje natuurlijk wel eerst verdienen. En dat gebeurt alleen wanneer jij je zelfverzekerd voelt op de weg. Gelukkig kunnen wij daar bij Rijschool In The Pocket voor zorgen! Er zijn verschillende redenen waarom kiezen voor ons slim is wanneer jij je rijbewijs snel én voor relatief weinig geld wilt behalen!

10 miljoen uur aan rijervaring voor rijlessen
Rijschool In The Pocket is opgericht door taxibedrijven PML en Geerets – De Leeuw. Het doel van deze oprichting was het veiliger maken van de situatie op de weg. Volgens ons zit daar namelijk nog veel verbetering in! De kwaliteiten en geleerde lessen van onze taxichauffeurs kunnen wij uitstekend overbrengen op jou wanneer jij rijlessen volgt met 18 jaar. Wanneer jij je rijbewijs wilt halen met Rijschool In The Pocket, staat veilig, goed en verantwoord leren rijden voorop. 

Lekker goeiekoop je rijbewijs halen!
Wanneer je 18 jaar bent en je rijbewijs wilt halen, kan dit lastig zijn. Je hebt nog geen of weinig spaargeld opgebouwd en je maandelijkse inkomsten zijn nog niet al te hoog. Daardoor kan het zo zijn dat je de hoge kosten voor rijlessen, tussentijdse toets, examen én je rijbewijs moeilijk kunt betalen. Bij Rijschool In The Pocket is dat no problem! Bij ons leer je het skeer. Wij staan voor weinig betalen, goede lessen en snel slagen. Dit maken wij onder andere waar door aantrekkelijke pakketten aan te bieden van rijlessen, tussentijdse toets én rijexamen. Bovendien begrijpt onze rijinstructeur dat jij niet oneindig veel rijlessen wilt volgen voordat je eindelijk een keer op examen mag. Daarom wil hij de rijlessen zo plezierig maken voor jou én je in zo kort mogelijke tijd fatsoenlijk leren rijden. Zo ga jij snel en zelfverzekerd de weg op met je rijbewijs dat je met 18 jaar hebt behaald!

Bekijk onze voordelige pakketten
Rijbewijs halen.
Haal je ribba op je 18e bij Rijschool In The Pocket!

Een rijbewijs biedt ontzettend veel zelfstandigheid en vrijheid, die jij met 18 jaar natuurlijk ontzettend graag wilt. Door rijlessen te volgen bij Rijschool In The Pocket verkrijg jij snel én skeer deze zelfstandigheid! Vraag een gratis proefles aan en ontdek of onze aanpak jou bevalt. Of meld je gewoon direct aan, dan is dat ook weer geregeld!