Rijbewijs onder de 18 behalen

Ben jij 16 of 17 jaar? En heb je het gehad met die lange fietstochten en wachten op die vertraagde bus? Tijd om rijlessen te gaan volgen, zodat jij zo snel mogelijk zelf de weg op kunt! Bij Rijschool In The Pocket bieden wij jou rijlessen aan, zodat jij je rijbewijs onder de 18 kunt behalen! Vanaf de leeftijd van 16,5 jaar is het al mogelijk om rijlessen te volgen. Je bent van harte welkom om dit bij Rijschool In The Pocket te komen doen! Een proefles bij ons is gratis, zodat jij eerst de instructeur en manier van lesgeven kunt leren kennen. Je zit dan nog nergens aan vast! Vervolgens heb je de keuze uit verschillende pakketten om jouw rijbewijs onder de 18 jaar zo snel mogelijk te kunnen behalen.

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

De rijlespakketten om je rijbewijs onder de 18 te halen
Rijlessen volgen en je rijbewijs behalen zijn beiden erg duur. Dat snappen wij. Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij voor een vriendelijke prijs goede lessen kunt volgen en snel slaagt voor je rijbewijs. Leer het ‘skeer’ bij Rijschool In The Pocket en kies voor een van onze pakketten om je rijbewijs op je 16e of 17e te behalen.

Losse rijlessen onder de 18 jaar
Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor losse rijlessen om je rijbewijs vanaf 16 jaar te behalen. Je volgt deze rijlessen bij een instructeur die ervoor zorgt dat elk lesuur voorbijvliegt. Daarnaast zorgt hij er op een snelle manier voor dat jij fatsoenlijk kunt autorijden en met 16 of 17 jaar zelfverzekerd de weg op kunt. Wanneer je kiest voor de losse rijlessen, betaal je €46,50 per rijles. Daarnaast betaal je nog los voor je tussentijdse toets (€172,50) en uiteindelijke rijexamen (€199,-).

Het pretpakket voor rijlessen op je 16e of 17e
Rijschool In The Pocket is gestart door taxibedrijven PML en Geerets-de Leeuw. Dat betekent dat wij al flink wat ervaring en kilometers op zak hebben. Samen met jou zorgen wij dat de situatie op de weg nóg veiliger wordt. En dat wil je toch wanneer je je rijbewijs onder de 18 jaar gaat halen? Dat dachten wij ook. Om het jou allemaal nog wat makkelijker te maken, bieden wij jou naast losse rijlessen ook een pretpakket aan, om lekker ‘goeiekoop’ jouw rijbewijs met 16 of 17 jaar te behalen! Je schaft dit pakket al voor €1.299,00 aan. Hierbij krijg je een gratis proefles, zodat jij en je rijinstructeur elkaar beter kunnen leren kennen. Bovendien zijn hier 20 lessen, een tussentijdse toets én het rijexamen bij inbegrepen. Dat is goedkoop je ribba scoren onder de 18, toch?

Bekijk onze pakketten
Rijbewijs les aanvragen.
Veilig de weg op vóór je 18e 

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop bij Rijschool In The Pocket. Ons doel is om jou na onze rijlessen zeker van jezelf de weg op te sturen en je rijbewijs op een snelle manier te behalen vóór je 18 jaar wordt. Wil jij ook alle voordelen ervaren die komen kijken bij het halen van je rijbewijs met 16 of 17 jaar? Vraag dan een proefles aan of bekijk onze pakketten!