Rijlessen volgen

Het is misschien iets waar je geen zin in hebt: autorijlessen nemen. Het kost veel tijd, het is saai en je kunt het niet betalen. Dit zijn waarschijnlijk de dingen die je tegenhouden, maar rijlessen zijn wel nodig wanneer jij dat roze pasje wilt halen. Om je rijbewijs te halen, moet je een theoretisch en een praktijkexamen doen. Het is ontzettend belangrijk om te oefenen voor dit praktijkexamen. Daarnaast is oefenen met rijden natuurlijk onmisbaar wanneer jij daarna alleen de weg op gaat! Rijlessen volgen bij Rijschool In The Pocket is leuk en goedkoop, maar zorgt er vooral voor dat jij zelfverzekerd de weg op gaat. En dat willen we allemaal, toch?

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Autorijlessen bij Rijschool In The Pocket
Om je eerste ervaringen op te doen in het verkeer, is oefenen onmisbaar. En zoals met alles geldt hierbij ook: oefening baart kunst! Je zult na een aantal rijlessen al merken dat je rijskills snel zullen verbeteren. Onze rijinstructeur wil er tijdens jouw rijlessen voor zorgen dat jij verantwoord en goed rijdt. Er zit zeker geen vastgeroeste kerel naast je in de wagen, want hij zorgt ervoor dat het ook gezellig is en elk lesuur gegarandeerd voorbijvliegt. Want rijden moet ook leuk zijn!

Pakket met autorijlessen
Om je ribba te halen, zijn rijlessen nou eenmaal nodig. Bij Rijschool In The Pocket willen wij deze lessen niet alleen maar zo plezierig mogelijk maken, wij willen er ook voor zorgen dat je niet helemaal blut bent na het volgen van deze lessen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan wanneer jij rijlessen komt volgen bij Rijschool In The Pocket.

  • Losse prijzen: je betaalt los voor elk uur rijles (€46,50), je tussentijdse toets (€172,50) en (her)examen (€199,-). Voordeel hiervan? Jij kiest zelf hoeveel rijlessen je nodig hebt en gaat op examen zodra jij en je instructeur vinden dat je er klaar voor bent. Je betaalt dus niet extra voor rijlessen die je misschien niet eens nodig hebt.
  • Pretpakket: je betaalt een totaalprijs van €1.299,00 voor een gratis proefles, 20 rijlessen, een tussentijdse toets én het praktijkexamen zelf. Dat betekent dat jij voor die prijs helemaal klaar bent, mits je je examen in één keer behaalt. Door de opzet van onze lessen én de gedreven instructeur is die kans natuurlijk wel groot!

Je hebt dus de keuze uit losse rijlessen en een pretpakket. Afhankelijk van jouw (financiële) situatie overleggen wij welk pakket het beste bij jou past. Bij Rijschool In The Pocket willen wij het volgen van rijlessen zo laagdrempelig en plezierig mogelijk maken voor iedereen.

Plan je eerste rijles!
Rijbewijs halen.
Meld je aan voor onze rijlessen

Niet alleen het volgen van de rijlessen, maar ook het aanmelden hiervoor moet volgens ons makkelijk gaan. Daarom hebben wij een zeer eenvoudig online formulier ingericht dat jij makkelijk invult. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om je gratis proefles óf direct je eerste rijles in te plannen. Samen zorgen we ervoor dat we een moment vinden dat voor iedereen handig is. Voor je het weet heb je genoeg rijlessen gehad om je rijexamen te gaan halen!