Starten met rijlessen volgen

Ben jij helemaal klaar met je fiets en heb je totaal geen zin meer om te moeten wachten op de bus? Dan is het tijd om rijlessen te gaan volgen en zelf de weg op te gaan! Wij bij Rijschool In The Pocket bieden autorijlessen aan om van jou een veilige, verantwoorde en zelfverzekerde nieuwe weggebruiker te maken. Vind je het spannend om te starten met het nemen van rijlessen? Geen probleem! Onze instructeur is een gezellige gast die ervoor zal zorgen dat je lesuur voorbij vliegt en je binnen no-time je roze pasje binnen haalt!

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Leuk dat rijlessen, maar wat gaat dat kosten?
We snappen dat het volgen van rijlessen voor je rijbewijs niet goedkoop is en dat jij je geld liever aan andere dingen besteed. Maar hoe chill is het als je zelf door de McDrive kan of de slecht geregelde OV voorbij kunt rijden? Daarom leer je het skeer bij Rijschool In The Pocket. Wij zorgen ervoor dat je weinig betaalt, goede lessen volgt en snel slaagt. Wat wil je nog meer? Wanneer je rijlessen gaat volgen geven we verschillende mogelijkheden:

  • Losse prijzen: je hebt de keuze om je autorijlessen van een uur (€46,50), je tussentijdse toets (€172,50) en je (her)examen (€199,00) los te betalen. Wat betekent dit voor jou? Je bepaalt samen met je instructeur hoeveel lessen je nodig hebt én betaalt niet voor lessen die je misschien helemaal niet nodig hebt.
  • Pretpakket: ook heb je de mogelijkheid om een pretpakket aan te schaffen, dat bestaat uit een gratis proefles, 20 rijlessen, tussentijdse toets én praktijkexamen. Je bent dus, mits je de eerste keer slaagt, voor die prijs helemaal klaar. Hoe lekker is dat!
Bekijk onze pakketten
Rijschool in the Pocket.
Klaar om te gaan lessen in een echte auto?

Hebben we je overtuigd dat je rijbewijs halen een echte must is? Dan kun je aan de slag met het aanmeldformulier, want ook dat kan razendsnel. Voor je het weet zit je achter het stuur van onze auto en gaan je rijlessen van start. Toch liever even proberen hoe je die eerste keer achter het stuur rockt? Vraag dan een gratis proefles aan en kom erachter hoe ready je bent om de weg op te gaan.