Je rijbewijs halen bij een van de coolste rijscholen

Ben je (bijna) 18 jaar en vind je het tijd om te gaan lessen? Kom dat dan doen bij een van de vetste rijscholen van Limburg! Bij Rijschool In The Pocket kun je lekker goeiekoop je rijbewijs halen, krijg je les van een betrouwbare en ervaren rijinstructeur en leer je veilig en verantwoord de weg op te gaan. Want wie is er nou niet klaar met zeuren bij je ouders om een taxi of fietsen door de kletterende regen? Tijd om aan de bak te gaan en te starten met lessen bij onze rijschool!

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Zo snel mogelijk slagen bij onze autorijschool
Het behalen van je rijbewijs bij een rijschool kost veel geld, we know. Daarom gaat onze instructeur vanaf de eerste les met je aan de slag om jou zo snel mogelijk op te leiden tot zelfverzekerde en veilige weggebruiker. Dat is ook waarom Rijschool In The Pocket is opgericht: veilig, goed en verantwoord leren rijden. En met de 10 miljoen uur aan rijervaring van onze instructeur moet dat wel goedkomen. Genoeg
voordelen dus hop hop, gas erop en aanmelden die handel!

Geen brokken, weinig dokken bij de leukste rijschool
Geen stress, we hebben met je portemonnee meegedacht. Je kunt namelijk kiezen om los je rijlessen per uur te betalen en los te betalen voor je tussentijdse toets en (her)examen óf gebruik te maken van het pretpakket. Samen kijken we wat het beste past bij jouw financiële plaatje. Jij blij, wij blij. Zo betaal je €46,50 voor een rijles van een uur, €172,50 voor een tussentijdse toets en €199,- voor een (her)examen. Kies je voor het pretpakket, dan betaal je eenmalig €1.299,00, mag je 20 lessen volgen inclusief een tussentijdse toets én een examen en kun je gebruik maken van een gratis proefles.

Check onze pakketten
Rijlessen.
Ready, set, rijden maar in onze rijschool auto!

Ready om de weg op te gaan en je eerste rijles te volgen bij onze rijschool? Meld je gemakkelijk aan op onze website en laat aan onze instructeur je talent zien. Mocht je liever voor een veiligere optie kiezen en gebruik maken van een gratis proefles, vraag deze dan aan via het daarvoor bestemde formulier. Laat zien dat jij rockt in onze rijschool auto!