Snel je rijbewijs halen

Wij snappen helemaal dat je geen zin hebt om urenlang te lessen met een saaie instructeur. Daarom pakken we dat bij Rijschool In The Pocket even anders aan. Want wij vinden het tijd dat je zelf de weg op gaat om je hamburger te scoren bij de Mac. Het is bij ons namelijk mogelijk om weinig te betalen, goede lessen te krijgen van een ervaren instructeur én snel je rijbewijs te halen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er geen vastgeroeste kerel naast je komt te zitten, maar een gezellige gast die je ook nog eens leert hoe je fatsoenlijk de weg op kunt.

Waarom In The Pocket
Rijinstructeur met veel ervaring.

Opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw, dus letterlijk 10 miljoen uur aan rijervaring.

Veilig rijbewijs halen.

Veilig, goed en verantwoord leren rijden staat voorop, dat is zelfs de reden waarom deze rijschool opgericht is.

Betrouwbare rijinstructeur.

Een betrouwbare en hele goede rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij zelfverzekerd op weg kan.

Wat kost een rijles?

Lekker goeiekoop! Betaal per les of gespreid per maand; net wat jou het beste uitkomt.

Meld je direct aan!

Ok, leuk. Maar waarom Rijschool In The Pocket om snel je rijbewijs te halen?
Naast onze toffe instructeur willen we natuurlijk ook dat je veilig leert rijden. Maar er zijn nog veel meer voordelen wanneer je je rijbewijs haalt bij ons. Hieronder sommen we ze even voor jou (en je ouders) op zodat je ze kan overtuigen waarom je juist bij ons aan de slag wil om snel je rijbewijs te halen!

  • Je krijgt les van een betrouwbare maar vooral ook goede rijinstructeur zodat je zelfverzekerd deel kan gaan nemen aan het verkeer. En naast de jarenlange ervaring zorgt hij er ook nog eens voor dat jouw rijlessen voorbij vliegen met een gezonde portie gezelligheid en humor. 
  • Wij staan voor veilig, goed en verantwoord leren rijden. Deze waarden zijn zelfs de reden dat onze rijschool is opgericht. Het doel is dan ook om het verkeer veiliger maken en jou op te leiden zodat je de veilig de weg op kunt. 
  • Rijschool In The Pocket is opgericht door taxibedrijven PML en Geerets-De Leeuw. Zij hebben dus 10 miljoen uur aan rijervaring opgedaan om over te brengen op nieuwe weggebruikers zoals jij. 
  • Snel je rijbewijs halen bij ons is lekker goeiekoop. Door het aanbieden van een pretpakket waarin 20 rijlessen, een tussentijdse toets én een praktijk examen zijn inbegrepen proberen we jou (of je ouders) extra kosten te besparen. 
Bekijk onze pakketten
Rijbewijs les aanvragen.
Je rijbewijs snel halen = vrijheid

Je ouders lastigvallen of door weer en wind fietsen om bij je vrienden te komen is verleden tijd zodra jij van start gaat met rijlessen. En bij Rijschool In The Pocket kan dat ook nog eens veilig en verantwoord (vinden je ouders fijn) en super snel. Wil je eerst eens proeven wat je eigenlijk vindt van dat autorijden, plan dan een gratis proefles om te kijken hoe jij de lesauto rockt! Maar we beloven er alles aan te doen je op te leiden tot een zelfverzekerde nieuwe weggebruiker dus gas erop en plannen die afspraak!